როგორც ადგილობრივი, ასევე, საერთაშორისო შრომის ბაზრისათვის მოამზადოს საკვები პროდუქტების კულინარიის სპეციალისტი, რომელიც შეძლებს სასტუმროს და რესტორნის სამზარეულოში მუშაობას კვების ჰიგიენის, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.
საბაზო პროფესიული კვალიფიკაცია კულინარიის ხელოვნებაში / Basic Vocational Qualification in Cooking
კულინარიის ხელოვნება - პროფესიული მასწავლებელი თინათინ გაგუა
კულინარიის ხელოვნება - პროფესიული მასწავლებელი თინათინ გაგუა
კონდიტერიის პროფესიული მასწავლებელი