პროგრამის მიზანია როგორც ადგილობრივი, ასევე, საერთაშორისო შრომის ბაზრისათვის მოამზადოს კონდიტერი, რომელიც შეძლებს სასტუმროს და რესტორნის სამზარეულოში მუშაობას კვების ჰიგიენის, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.
საბაზო პროფესიული კვალიფიკაცია კონდიტერიაში / Basic Vocational Qualification in Confectionery
კონდიტერია - პროფესიული მასწავლებელი ინგა ჯიჯავაძე
კონდიტერია - პროფესიული მასწავლებელი ასლან სტამბოლიშვილი
კონდიტერია - პროფესიული მასწავლებელი ინგა ჯიჯავაძე
კონდიტერიის პროფესიული მასწავლებელი