კულინარიის ხელოვნება

კულინარიის ხელოვნება

  • Teacher
    პროფესიული მასწავლებელი
    თინათინ გაგუა
  • საფეხური:
    3
Courses
კურსის აღწერა

როგორც ადგილობრივი, ასევე, საერთაშორისო შრომის ბაზრისათვის მოამზადოს საკვები პროდუქტების კულინარიის სპეციალისტი, რომელიც შეძლებს სასტუმროს და რესტორნის სამზარეულოში მუშაობას კვების ჰიგიენის, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.

მისანიჭებელი პროფესიული კვალიფიკაცია:

საბაზო პროფესიული კვალიფიკაცია კულინარიის ხელოვნებაში / Basic Vocational Qualification in Cooking


პროგრამა (.rar ფაილად)
მოდულები

კულინარიის ხელოვნება - პროფესიული მასწავლებელი თინათინ გაგუა

კულინარიის ხელოვნება - პროფესიული მასწავლებელი თინათინ გაგუა

Instructor
თინათინ გაგუა
კულინარიის ხელოვნება

კონდიტერიის პროფესიული მასწავლებელი

კურსის აღწერა

  • ხანგრძლივობა: 11
  • მასწავლებლები: 7
  • სტუდენტები: 15
უფასო