კონდიტერია

კონდიტერია

  • Teacher
    პროფესიული მასწავლებელი
    ინგა ჯიჯავაძე
  • საფეხური:
    3
Courses
კურსის აღწერა

პროგრამის მიზანია როგორც ადგილობრივი, ასევე, საერთაშორისო შრომის ბაზრისათვის მოამზადოს კონდიტერი, რომელიც შეძლებს სასტუმროს და რესტორნის სამზარეულოში მუშაობას კვების ჰიგიენის, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმებისა და სურსათის უვნებლობის წესების დაცვით.

მისანიჭებელი პროფესიული კვალიფიკაცია:

საბაზო პროფესიული კვალიფიკაცია კონდიტერიაში / Basic Vocational Qualification in Confectionery


პროგრამა (.rar ფაილად)
მოდულები

კონდიტერია - პროფესიული მასწავლებელი ინგა ჯიჯავაძე

კონდიტერია - პროფესიული მასწავლებელი ასლან სტამბოლიშვილი

კონდიტერია - პროფესიული მასწავლებელი ინგა ჯიჯავაძე

Instructor
ინგა ჯიჯავაძე
კონდიტერია

კონდიტერიის პროფესიული მასწავლებელი

კურსის აღწერა

  • ხანგრძლივობა: 11
  • მასწავლებლები: 7
  • სტუდენტები: 15
უფასო